Üdvözöljük!

Tisztelt Utasaink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2019. november 28-tól új díjszabásunk lép életbe.

Üdvözlettel,
MECSEK Travel

Miért válasszon minket: Biztonság

Válasszon minket, mert szolgáltatásunkat kizárólag kifogástalan műszaki állapotú, kényelmes, tágas és biztonságos gépjárművekkel végezzük, melyeket nagy tapasztalattal rendelkező sofőrjeink vezetnek. Irodavezetőnk több éves gyakorlattal rendelkezik a személyszállítás szervezésének területén.

Miért válasszon minket: Kedvező árak

Válasszon minket, mert áraink egyben az érveink is, amelyekkel igazoljuk, hogy elérhető áron lehet professzionális szolgáltatást nyújtani. Győződjön meg maga viteldíjaink versenyképességéről!

Miért válasszon minket: Figyelmesség

Válasszon minket, mert cégünk alapelve, hogy maximálisan kiszolgálja Utasaink igényeit, amely része, hogy kollégáink nagy figyelmet fordítanak Önökre. Rugalmasan állunk hozzá ügyfeleink kéréseihez.

A 21. századra az utazás, beleértve a légiközlekedést, széles társadalmi rétegeket érint, de természetesen egyéneként eltérő motivációk miatt használják az emberek a közlekedés ezen formáját. Közös bennük azonban, hogy mindannyian szeretnek biztonságosan, kényelmesen és problémamentesen utazni. Ezen társadalmi és egyéni igények kiszolgálására jött létre a MECSEK Travel, mely elsődleges célja magas szintű reptéri transzferszolgáltatás Utasaink részére.

Hiszünk benne, hogy ma már nem csak az számít, hogy az Utasokat szállítsuk, hanem az is, hogy ezt hogyan tesszük!

Szolgáltatásaink során számunkra fontos, hogy a minket választó Utasok igényeit oly módon szolgáljuk ki, ahogy mi is elvárnánk hasonló helyzetben.
Így cégünk és annak munkatársai is küldetésnek tekintik, hogy a munkájuk során minden nap érezzék Utasaink, hogy nekünk valóban az utazásuk az elsődleges.

MECSEK Travel

Ki van jelen?

Oldalainkat 30 vendég és 0 tag böngészi

  MECSEK Travel Kft.
  7624 Pécs Ferencesek utcája 36.
  Mobil: +36-20-210-2244
  Telefon: +36 72/ 216-226
  Iroda nyitva tartás:
  Hétfő - Csütörtök: 09:00-16:00
  Péntek: 09:00 - 15:00
  Email: info@mecsektravel.hu


Partnereink

JSN Dome is designed by JoomlaShine.com