Üdvözöljük!

Tisztelt Utasaink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2019. november 28-tól új díjszabásunk lép életbe.

Üdvözlettel,
MECSEK Travel

Tisztelt Utasaink!

 

Cégünk, a MECSEK Travel modern reptéri személyszállítási igények kiszolgálása érdekében jött létre 2016-ban. Alapelvünk a professzionális munkavégzés tevékenységi területünk minden egyes részén.

Kollégáink minden munkakörben a legmagasabb végzettséggel rendelkeznek, amely a munkájukhoz formálisan és informálisan elvárható.

Az üzletvezetés területén a hátteret biztosító munkatársak elméleti és alkalmazott tapasztalatai a turizmus területén országos szinten is kiemelkedőek.

Irodai munkatársaink felsőfokú végzettséggel és több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a – reptéri – személyszállítás területéről.

Sofőrjeink mindegyike rendelkezik PÁV-II és személygépkocsis személyszállító vizsgával, emellett pedig több évtizedes tapasztalattal bírnak a magas színvonalú személyszállítás területén.

Gépjárműparkunk új ŠKODA Octavia személygépkocsikból áll, melyeket igény szerint (utasszám függvényében) kisbuszokkal egészítünk ki.

Irodánk Pécs történelmi belvárosában, a Jókai utca 6. szám alatt található, hogy utasaink könnyen meg tudják közelíteni, így személyesen is megismerhessék kollégáinkat.

Küldetésünknek tekintjük, hogy Utasainkkal hosszú távú bizalmi kapcsolatot alakítsunk ki, amely mindkét fél kölcsönös együttműködésén alapul.

Forduljanak hozzánk bizalommal!


MECSEK Travel

Ki van jelen?

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

  MECSEK Travel Kft.
  7624 Pécs Ferencesek utcája 36.
  Mobil: +36-20-210-2244
  Telefon: +36 72/ 216-226
  Iroda nyitva tartás:
  Hétfő - Csütörtök: 09:00-16:00
  Péntek: 09:00 - 15:00
  Email: info@mecsektravel.hu


JSN Dome is designed by JoomlaShine.com